Om oss

Vilka är vi?

Creedo3D är en av Sveriges ledande leverantörer inom 3D-skrivarmaterial för både privatpersoner och företag. Vårt fokus ligger på att erbjuda bra material som både är lätta att använda och ger bra och fina utskrifter. Genom noga utvalda leverantörer från Europa och övriga världen kan vi erbjuda material för både glada entusiaster och professionella aktörer till bra priser.

Vad gör vi?

Vi är specialister på material och jobbar därför främst med just dessa. För att allt ska fungera bra tillsammans jobbar vi också på att erbjuda ett bra tillbehörssortiment som gör att du som kund kan lyckas bättre med dina utskrifter. Vårt team är sammansatt av ett gäng erfarna nördar och chalmerister som alltid är redo för en ny utmaning från dig som kund. Vi gillar teknik och håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom 3D-skrivarmaterial.

Varför gör vi det?

Vi tror att 3D-skrivare kommer vara en av lösningarna för framtiden och vill göra det så enkelt som möjligt för alla. Med tekniken som drivkraft testar vi ständigt nya material och de som klarar våra tester släpper vi sedan i butiken.

Vår historia

Det började en sommar med två studenter från Chalmers som skrev sitt examensarbete. Kanske var det helt enkelt inte så kul att skriva en rapport just då eller så var det 3D-skrivaren på företaget där examensarbetet skrevs som fick de två studenterna att hamna i andra tankar?

Oavsett fanns det snart en egen 3D-skrivare som gick varm mest hela tiden. Men varför var det så svårt att skriva ut? De testade olika leverantörer av samma material och alla hade olika egenskaper. Till slut tröttnade de och beställde hem rulle efter rulle från olika leverantörer tills de hittade en som var riktigt bra. Nu var allt frid och fröjd men varför ska andra behöva skriva ut med dåliga material undrade de två studenterna?

Svaret på den funderingen är Creedo3D som fortsatt sin strävan efter att alltid hitta det bästa.

Företagsuppgifter

Creedo3D ägs och drivs av Feed the Printer AB med säte i Saltsjö-Boo. Företaget levererar direkt från sitt lager i Nybro utanför Kalmar. 

Kontakt:

info@creedo3d.se

Organisationsnummer:

556944-3194