2016-01-01 21:23
Creedo
Vi på Creedo.se har under det gångna året lärt oss mycket och jobbat stenhårt för att bli det självklara valet för makers, designers, arkitekter, hemmafixare och alla andra som vill köpa filament och tillbehör till sin 3d-printer.
 
Under 2015 har vi sett en ökande orderingång och därmed ökad omsättning. Detta har gjort att vi vågat göra större inköp, vilket i sin tur gett oss både bättre inköpspriser och minskade fraktkostnader. Så trots att dollarkursen sista tiden skjutit i höjden har vi totalt sett fått lägre inköpspriser. Därför har vi till det nya året reviderat priset på vårt sortiment och i många fall kunnat göra en sänkning på hela 14%. Det innebär t.ex. att Premiumfilament från Esun (där vi sedan början av året är svensk distributör) nu endast kostar 249 kr/kg (tidigare 289kr/kg) och att du får svart och vitt ur vårt standardfilament för 199 kr/kg (tidigare 229kr/kg) medan övriga färger ligger på 209kr/kg. Samtliga reviderade priser gäller från och med nu!
 
Året som gått har vi passat på att utöka vårt sortiment och kan nu erbjuda de flesta förekommande varianterna på marknaden! Helt fantastiskt tycker vi och hoppas att vi nu ännu bättre kan matcha just dina behov.

 

Bland årets nykomlingar hittar du bland annat:
-ESUNs sortiment med PLA, ABS, PETG, PVA, EPC, CLEANING
-Protopastas Carbon fiber, Stainless steel, Aromatic pine, Aromatic coffee, High temp PLA etc.
-Layfilament som LayWoo-D3, Bendlay, smartABS med fler
-Taulmans nylonvarianter, PCTPE och T-glass


Under nästa år kommer såklart ytterligare nyheter, så håll utkik! Först ut är PLA+ och ABS+ från ESUN.

 

Tack för det gångna året och GOTT NYTT ÅR!

önskar Marcus & Henrik med kollegor på Creedo.se

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
WHTEBf
Kod från Captcha-bild:

V-Bucks is the primary form of foreign money in Fortnite.
2018-12-30 11:22:23
Feel free to surf to my page ... free v bucks